HOQUEI

El CE Vendrell va guanyar 0 a 2 a la pista de l'Igualada en la vuitena jornada de l'OK Lliga i, provisionalment, se situa en el sisè lloc de la classificació a l'espera del resultat de dos partits.

HOQUEI
El CE Vendrell va empatar 2 a 2 a la pista de l'Alcoi en la sisena jornada de l'OK Lliga i se situa en el dotzè lloc de la classificació.
HOQUEI
El passat divendres 3 de novembre, el CE Vendrell va perdre 4 a 6 contra el Caldes en el partit corresponent a la vuitena jornada del grup B de Primera Catalana d'hoquei i, provisionalment, es manté cinquè a la classificació a l'espera de resultats
HOQUEI
El CE Vendrell va guanyar 3 a 2 el Reus Deportiu en el derbi del Camp de Tarragona de l'OK Lliga i se situa en la novena posició de la classificació.
HOQUEI
El Vendrell perd 4 a 0 a la pista del Liceo Alineacions HC LICEO (4): Xavier Malián (p), Josep Lamas, Edu Lamas, David Torres i Sergi Miras - cinc inicial –, César Carballeira, Carlo Di Benedetto, Mikel Abeal, Marc Coy i Martín Rodríguez (p).
HOQUEI
El CE Vendrell va perdre 9 a 5 a la pista del PHC Sant Cugat en el partit corresponent a la setena jornada del grup B de Primera Catalana i se situa cinquè a la classificació. Els gols del Vendrell els van marcar David Lecha (3) i Joan Esteve (3).
HOQUEI
El CE Vendrell va guanyar 7 a 6 el Reus Deportiu en el partit corresponent a la sisena jornada del grup B de Primera Catalana i, provisionalment,
HOQUEI
El FC Barcelona ha imposat la seva autoritat i ha guanyat per 0-5 a un Vendrell que ha lluitat, ha donat la cara i no ha abaixat els braços en cap moment, però que no ha pogut evitar la segona derrota consecutiva.
HOQUEI
Divendres 20 d'octubre, a les 21:45, al Pavelló Joan Ortoll de Calafell, el CE Vendrell rep la visita del Reus Deportiu en el partit corresponent a la 6a jornada de Primera Catalana. Entrada gratuïta. L'equip també necessita el suport de l'afició.
HOQUEI
Subscriure a RSS - HOQUEI
Go to top