HOQUEI

El CE Vendrell va empatar 3 a 3 a la pista del CH Cerdanyola, en el partit retrassat corresponent a la jornada disset del grup B de Primera Catalana, i es manté en la cinquena posició de la classificació.

HOQUEI

El CE Vendrell va guanyar 5 a 6 a la pista del Sant Pere de Riudebitlles, en el partit corresponent a la dinovena jornada del grup B de Primera Catalana, i es manté en la cinquena posició de la classificació.

HOQUEI

El CE Vendrell va perdre 7 a 1 a la pista del Reus Deportiu en el derbi del Camp de Tarragona de l'OK Lliga, en la jornada 20, i provisionalment es manté en la sisena posició de la classificació a l'espera d'altres resultats de la j

HOQUEI

El CE Vendrell va desplegar un bon joc en un partit molt igualat, en què els dos porters van tenir un paper molt destacat.

HOQUEI

El CE Vendrell va perdre 5 a 1 a la pista del FC Barcelona i se situa setè en la classificació de l'OK Lliga.

HOQUEI

El CE Vendrell va guanyar 9 a 4 el CH Santa Perpètua en el partit corresponent a la jornada 16 del grup B de Primera Catalana i puja a la setena posició de la classificació.

HOQUEI

El CE Vendrell va guanyar 6 a 4 el Caldes en la jornada 17 de l'OK Lliga i, provisionalment, a l'espera d'altres resultats, se situa en el sisè lloc de la classificació.

HOQUEI

Una victòria important per deixar enrera la dinàmica de mals resultats i encarar amb força la segona volta de l'OK Lliga.

HOQUEI
Subscriure a RSS - HOQUEI
Go to top