HOQUEI

El proper diumenge 22 d'abril, a les 12:30 h, al Pavelló Joan Ortoll (Calafell), es disputarà el partit corresponent a la jornada 25 de l'OK Lliga entre el CE Vendrell i l'ICG Software Lleida.
HOQUEI

El CE Vendrell va empatar 3 a 3 a la pista del Vic en el partit corresponent a la jornada 24 de l'OK Lliga i se situa en la novena posició de la classificació.

HOQUEI

El CE Vendrell va empatar 6 a 6, a casa, amb el Masquefa, en el partit corresponent a la jornada 26 del grup B de Primera Catalana d'hoquei sobre patins i, provisionalment, es manté a la sisena posició de la classificació a l'espera de r

HOQUEI

El CE Vendrell va guanyar 3 a 8 a la pista del Sant Just, en el partit corresponent a la jornada 25 del grup B de Primera Catalana d'hoquei sobre patins i, provisionalment,

HOQUEI

El CE Vendrell va perdre 3 a 7 en el partit contra el Sentmenat, corresponent a la jornada 24 del grup B de Primera Catalana d'hoquei sobre patins, i se situa a la setena posició de la classificació.

HOQUEI

El CE Vendrell va perdre 1 a 2 en el partit corresponent a la jornada 23 de l'OK Lliga contra l'Igualada i se situa en el vuitè lloc de la classificació.

HOQUEI

El CE Vendrell va empatar 4 a 4 amb el PHC Sant Cugat, en el partit corresponent a la jornada 22 del grup B de Primera Catalana d'hoquei sobre patins, i se situa a la sisena posició de la classificació.

HOQUEI

El CE Vendrell va guanyar 2 a 3 a la pista del Lloret en el partit corresponent a la jornada 22 de l'OK Lliga i se situa en la sisena posició de la classificació.

HOQUEI

El CE Vendrell va perdre 2 a 1 a la pista del Reus Deportiu, I es manté en la cinquena posició de la classificació. El gol del Vendrell el va marcar Joan Esteve.

HOQUEI
Subscriure a RSS - HOQUEI
Go to top