HANDBOL

El passat diumenge 12 de març, en motiu del dia de la dona, el CEHVendrell i el Club Handbol Vilanova i la Geltrú van organitzar una jornada d’handbol femení.

HANDBOL

El Vendrell acollirà a partir del 25 de juny el Campus Internacional d’Handbol Victor Tomàs, que enguany arriba a la seva quarta edició.

HANDBOL

Aquest passat cap de setmana 11 i 12 de juny, El Vendrell va acollir una de les fites més importants de la temporada del millor handbol català.

HANDBOL

El pavelló municipal del Vendrell va acollir diumenge la Final Nacional d’Handbol Aleví Femení dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Pened&egrav

HANDBOL

Aquet passat cap de setmana es va celebrar a Sagunt, va tenir lloc la Fase Final del Campionat d'Espanya d'handbol femení en categoria juvenil.

HANDBOL

El passat dissabte dia 30 va tenir lloc, al Pavelló Municipal del Vendrell, la 6a Trobada de Minihandbol Pep Figueras.

HANDBOL

El passat diumenge 27 el Club Escola d’Handbol Vendrell va celebrar al Pavelló Municipal un torneig en memòria de P. LL. Benaiges, impulsor i entrenador del club des dels seus inicis.

HANDBOL

El passat diumenge 5 de juliol es va fer la cloenda del Campus Internacional d’handbol “Víctor Tomàs”.

HANDBOL

El Pavelló Santa Maria del Mar de Coma-ruga i el Complex Esportiu Club Tennis El Vendrell, acolliran del 28 de juny al 5 de juliol del 2015 el 3r Campus Internacional d’handb

HANDBOL

Aquest passat dissabte 23 de maig el Pavelló Municipal d’Esports del Vendrell acollia la que ha estat la segona trobada territorial de mini-handbol.

HANDBOL
Subscriure a RSS - HANDBOL
Go to top