HANDBOL

El proper dissabte 21 d’abril, el Club Escola Handbol Vendrell organitza la seva 8a Trobada Solidària de minihandbol Pep Figueras.

HANDBOL

La Jornada d´handbol femení va començar amb els partits de les més petites del club.

HANDBOL

La Jornada serà el 10 de març, de 16h a 20h al Pavelló del Complex Esportiu Tennis Vendrell.

HANDBOL
El proper dissabte 23 i diumenge 24 de setembre de 2017, el Club Escola d’Handbol Vendrell portarà a terme al Pavelló Municipal el III torneig en memòria de P. LL. Benaiges, impulsor i entrenador del club des dels seus inicis.
HANDBOL
5è CAMPUS INTERNACIONAL D'HANDBOL VICTOR TOMAS
HANDBOL

El passat diumenge 12 de març, en motiu del dia de la dona, el CEHVendrell i el Club Handbol Vilanova i la Geltrú van organitzar una jornada d’handbol femení.

HANDBOL

El Vendrell acollirà a partir del 25 de juny el Campus Internacional d’Handbol Victor Tomàs, que enguany arriba a la seva quarta edició.

HANDBOL

Aquest passat cap de setmana 11 i 12 de juny, El Vendrell va acollir una de les fites més importants de la temporada del millor handbol català.

HANDBOL

El pavelló municipal del Vendrell va acollir diumenge la Final Nacional d’Handbol Aleví Femení dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Pened&egrav

HANDBOL

Aquet passat cap de setmana es va celebrar a Sagunt, va tenir lloc la Fase Final del Campionat d'Espanya d'handbol femení en categoria juvenil.

HANDBOL
Subscriure a RSS - HANDBOL
Go to top