COMA-RUGA VA ACOLLIR EL CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT DE JUDO 2017

20/03/2017 - 09:52
JUDO

Uns 150 participants van participar dissabte passat 18 de març de 2017 al Campionat de Catalunya Absolut que va tenir lloc a la localitat penedesenca de Coma-ruga. La prova, que es va dividir en dos torns, el primer per als pesos més lleugers i el segon per a la resta de pesos, va comptar amb la participació de clubs d’arreu de Catalunya i d’una delegació del Principat d’Andorra.
Cal destacar la gran quantitat d’esportistes en edat cadet i júnior que van prendre part de la cita, alguns d’ells proclamant-se Campions i deixant palès l’alt nivell i la força amb què pugen les categories inferiors.
En categoria femenina, es van proclamar Campiones de Catalunya 2017: Paula Roset (Judo REI) a -48 kg, Marta Also (Judo REI) a -52 kg, Àngels Rodríguez (Judo REI) a -57 kg, Marina Rodríguez (Independència) a -63 kg, Ai Tsunoda (Dojo Lleida) a -70 kg, Laura Puig (NT Barcelona Nord) a -78 kg i Marta Ortiz (Badia) a +78 kg.
Quant als nois, els Campions de Catalunya Absoluts d’enguany són: Oriol Subirana (Judo REI) a -60 kg, Giorgi Tkemaladze (Associació Girona Judo) a -66 kg, Ruben Garcia (NT Barcelona Nord) a -73 kg, Jaba Bitasdze (Associació Girona Judo) a -81 kg, Teimuraz Khachidze (Associació Girona Judo) a -90 kg, Luis Emilio Saladín a -100 kg i Miquel Àngel Díaz (Sakura) a +100 kg.
El lliurament de premis va anar a càrrec del President de la Federació Catalana de Judo i D.A., Fermin Parra; juntament amb el Representant Territorial de la Secretaria General de l’Esport a Tarragona, Joan Plana, i del Regidor d’Esports del Vendrell, Ferran Trillas.
El Campionat de Catalunya Absolut va ser la darrera prova puntuable per tal de definir l’equip català que el proper 8 d’abril participarà a la Fase Sector Est amb l’objectiu d’aconseguir el passaport per al Campionat d’Espanya Absolut del 29 d’abril a Pinto (Madrid).
La Federació Catalana de Judo agraeix la col•laboració de l’Ajuntament del Vendrell i d’Ebrealclub Esport per tal de poder celebrar el Campionat al seu municipi.

__________________________________________
NOTA DE PREMSA: Federació Catalana de Judo:
FOTO: Pablo Martínez Portugués

Go to top