BÀSQUET

Sènior B masculí que juga el Campionat Territorial, superava per 73-54, la visita del Valls D, en un partit dominant pels taronges.
Els Vendrellencs, ocupen el tercer lloc del seu grup amb un balanç de 5-3.

BÀSQUET

El sènior femení sumava la primera derrota de la temporada, al caure de manera contundent per 62-24 a la pista de la Pobla-CBT, en un partit on les taronges no van tenir opcions.

BÀSQUET
Els vendrellencs van tornar al camí de les victòries al superar per 80-68 a la Salle Manresa, en un partit què es va complicar, davant un rival disciplinat, què els locals van saber resoldre, amb un parcial d'11 a 0.
BÀSQUET
Supera per un ajustat 59-58, la visita del Ferro, en un dual a cara o creu. Els Taronges presentan un balanç de 4-3 en el campionat Territorial. Dissabte rebran la visita del Valls D.
BÀSQUET
El sènior femení va sumar una nova victòria , al imposar-se per 40-34, davant el TGN Bàsquet B, en un partit molt treballat.
BÀSQUET
Un Vendrell poc intens i erràtic, acaba cedint davant un rival motivat.
BÀSQUET
El sènior femení sumava la cinquena victòria consecutiva, al superar per 74-33, al conjunt de La Selva, en el que era últim partit de la primera volta, d’aquesta primera fase, de la tercera catalana.
BÀSQUET
Els dels Vendrell, van superar per 64-56 als de Gràcia, què es van veure superats per un conjunt local. Què va demostrar, què pot superar qualsevol rival si juga amb la mateixa intensitat mostrada amb el lider, els LLuïsos de Gràcia.
BÀSQUET
Derrota dels vendrellencs, la tercera consecutiva, en el partit ajornat de la 5a jornada, disputat aquest dimecres, pel resultat de 87-91, davant l'Sferic Terrassa.
BÀSQUET
El sènior femení es manté invicte després de sumar una nova victòria, i un altre cop amb un resultat força contundent, les taronges superaven per 84-21 a l’equip de Sant Pere i Sant Pau.
BÀSQUET
Subscriure a RSS - BÀSQUET
Go to top