ATLETISME

La recaptació de les inscripcions a la 39a Cursa Popular es destinarà a beques per a infants que vulguin fer atletisme

ATLETISME
ATLETISME

El proper 23 de juliol de 2017 es celebrarà una nova edició de la Cursa Popular del Vendrell.

ATLETISME

L'atleta Mª Victoria Sánchez del Club Runners El Vendrell, ha aconseguit la medalla de bronze F-65, amb un temps de 1.33.50 al VI CAMPIONAT D'EUROPA DE MUNTANYA DE VETERANS que va tenir lloc a Montcada

ATLETISME

El passat diumenge 5 de març de 2017 va tenir lloc la tercera edició de la 5 i 10km Running Karting Vendrell.

ATLETISME

Sonia López ha participat aquest passat cap de setmana al Campionat de Catalunya de velocitat en pista cuberta que es va celebrar a Sabadell.

ATLETISME

Joui Mouj Nia, ha obtingut la 2a posició i 1r en la categoria SUB23 a la MARATÓ TRANSGRANCANARIA 2017 que es va celebrar el passat 24 de febrer. Joui va fer un temps de 3h10'22''.

ATLETISME

El proper 5 de març de 2017 tindrà lloc la 3a Cursa Running Karting Vendrell, organitzada pel Karting Vendrell i Fun Sports i amb el suport de la Regidoria d’Esports del Vendrell.

ATLETISME

Ma Victòria Sánchez es proclama a la Mitja de Granollers, campiona d'Espanya de Mitja Marató en categoria F65 amb una marca de 1:46:22

ATLETISME

606 € s’han recaptat aquest any a la 6a St. Silvestre del Vendrell a favor de la campanya “Nassos contra el càncer” de la Federació Catalana d’entitats contra el càncer (FECEC) en la lluita contra les malalties oncològiques a Catalunya.

ATLETISME
Subscriure a RSS - ATLETISME
Go to top