Amb el Cros del Vendrell, ha finalitzat la temporada de Cros Comarcal 16-17

18/05/2017 - 08:34
CONSELL ESPORTIU BAIX PENEDÈS

El passat diumenge 14 de maig, va celebrar-se al Vendrell la darrera prova del Cros Comarcal de la temporada. La jornada, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Penedès, conjuntament amb la Regidoria d'Esports del Vendrell i les AMPES de diferents escoles del Vendrell , va acollir un total de 490 esportistes.

Els atletes, d'entre tres i divuit anys, provinents de les escoles i instituts del Baix Penedès, van poder gaudir d'un matí d'atletisme a les instal•lacions esportives municipals del Vendrell. Així doncs, amb aquesta última prova, finalitza la temporada de la disciplina de Cros al Baix Penedès.

Com a novetat aquesta temporada, cal destacar la incorporació del programa “Correm en Família” a les proves. El projecte ha ofert la possibilitat que els familiars dels corredors puguin acompanyar-los a la cursa, tot i que no s’estableixi una classifiació oficial. El programa s’ha consolidat amb èxit entre els participants.
A final de temporada, s'entregaran els premis Targeta Verda, dins del programa de valors del Consell Esportiu del Baix Penedès. Es faran reconeixements a nivell col•lectiu i nivell individual. En primer lloc es farà un reconeixement col•lectiu a l'escola i institut de la comarca amb més participació ,i compromís, dels seus alumnes. D'altra banda, a nivell individual es reconeixerà a tots els esportistes que hagin tingut més participació en les proves de la temporada, per tal de valorar el seu compromís i perseverança.

(Notícia: Consell Esportiu del Baix Penedès)

Go to top